TÁJÉKOZTATÓ „DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA” CÍMŰ PROJEKTRŐL

 

eusfejlec

TÁJÉKOZTATÓ
„DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA” CÍMŰ PROJEKTRŐL

A támogatási szerződés száma:         KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01051
A fő kedvezményezett:             DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
A projekt címe:     Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása
A megítélt támogatás:             9.000.000 Ft
A támogatás mértéke:             100%
Tervezett befejezés:                 2019.06.30.

A Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának „Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása” című pályázatát (azonosítószám: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01051) a Miniszterelnökség 9.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

Az önkormányzat rendszercsatlakozással csatlakozott az ASP rendszerhez.

Az alábbi szakrendszerek érintettek: iratkezelő rendszer, elektronikus ügyintézési portálrendszer, gazdálkodási rendszer, ingatlanvagyon-kataszter, önkormányzati adórendszer, ipari- és kereskedelmi rendszer, hagyaték rendszer.

Az önkormányzat oldalán felmerülő folyamatszervezési, szabályozási feladatok végrehajtása keretében a folyamat-átalakítási feladatok felmérése, szabályzatok áttekintése, módosítása, szükség esetén kialakítása valósul meg. Megtörténik az önkormányzat elektronikus ügyintézési folyamatának kialakítása és az ehhez kapcsolódó feladatok elvégzése, a szükséges eszközök beszerzése, a kötelezően módosítandó szabályzatok módosítása, a korábbi nyilvántartásokból az adatok migrálása és informatikai rendszerbe való betöltése.

A rendszer használatához szükséges – ASP-központ által szervezett - oktatásokon DMJV Polgármesteri Hivatala érintett munkatársai vesznek részt.

A kialakított szolgáltatások, a rendszer, valamint a migrált és átadott adatok minőségének tesztelése a rendszer rendelkezésre állását követően folyamatos.

A projekt várható befejezésének időpontja: 2019.06.30.